Скандальний тернопільський лікар втік у Німеччину, а тепер не може повернутись назад

14.11.2017 10:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Підозрюваний у хабарництві екс-головний лікар Тернопільської районної лікарні, Ігор Вардинець, перебуваючи у Німеччині, активно домагається встановлення справедливості щодо нього українською Фемідою. Наразі він вже отримав там політичний притулок, - пишуть Тернополяни.

Про це колишній депутат Тернопільської обласної ради (фракція УНП) та екс-головний лікар ТРТМО написав на своїй сторінці у соцемержі «Фейсбук»:

– У Німеччині через замовну справу тернопільських «кривоохоронців» отримав політичний притулок. Але все ж маю намір повернутись в Україну і йти в суд. Наразі «кривоохоронці» перешкоджають всіма можливими способами. Уявіть, відмовляють моєму поверненню. Німецькі юристи цього не зрозуміють, адже є міжнародне право! Та ті, хто провокує цю справу, не дотримуються його, – йдеться в повідомленні Ігоря Вардинця.

Отож, скандальний медик продовжує апелювати, що він не винен, у звинуваченнях, які йому «шиють» і впевнений, що «правда восторжествує». Ми ж нагадаємо, що 17 квітня 2015 року головного лікаря ТРТМО затримали під час отриманні 200 тисяч гривень хабара від власника аптеки, що функціонувала у приміщенні лікарні. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі