Школярка порізала себе битою пляшкою, а тоді кинулася під авто

Опубліковано:
14 Листопада, 2017

Забій тазу, передпліччя та пошкодження руки пляшкою – такі травми отримала 15-річна жителька Кременецького району. На щастя, вони несуттєві. А закінчитись усе могло набагато гірше. Алкоголь та підліткові гормони – як наслідок між неповнолітніми розігралась справжня драма на фоні ревнощів.

Читайте також

На Тернопільщині чоловік повісився на кладовищі
У Тернополі молода жінка ледь не вчинила самогубство через сусідів
«Не дали стрибнути, піду повішаюся!», – патрульні врятували тернополянку від ймовірного самогубства (Відео)

Потерпіла разом зі своїм 17-річним хлопцем відпочивали у її бабусі 11 листопада. Близько опівночі до юнака зателефонували двоє старших друзів і покликали на вулицю. Пара викликала таксі та поїхала. Разом молодь розпивала спиртні напої – пиво та віскі. Раптом хлопці почали сваритися через ревнощі до дівчини. 17-річний образився на подругу та подзвонив сестрі, щоб та забрала його додому. Сестра приїхала з подругою та разом вони почали з’ясосувати стосунки з винуватицею конфлікту, а потім ще й побили її та поїхали. Парубок повертатись передумав.

Неповнолітня намагалася помиритися з другом та всіляко привертала його увагу. Хлопець її ігнорував, тож дівчина, розбивши пляшку з-під пива, порізала собі склом передпліччя, пошкодивши вени. Та й це не подіяло. В розпачі дорогою додому школярка кинулася під колеса автомобіля, який проїжджав повз. На щастя, швидкість автівки була низькою і травми кременчанка отримала незначні.

Правоохоронці вирішують питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх за ч.1 ст.184 КУпАП та двох повнолітніх осіб, які розпивали алкогольні напої із неповнолітніми за ст.180 КУпАП.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #самогубство, #суїцид, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: