Вона на морі, він із дітьми: історія кременецького подружжя

Опубліковано:
13 Листопада, 2017

У новій програмі «Хата на тата», що на телеканалі СТБ візьме участь подружжя з Кременецького району, а саме з села Сапанів.

Родина виховує двох дітей – трирічного сина та семирічну дочку. Мама Валентина – завідувач сільського клубу, яка вимушена і дітей доглядати, і по хазяйству поратися, і на роботу встигати.

Читайте також

Священик Олексій Філюк з Тернопільщини взяв участь у розважальному шоу (Відео)

В той час як в батька Миколи – безтурботне життя. Побачивши не один випуск програми «Хата на тата», пан Микола вирішив, що впоратися із завданнями і йому під силу. Тож ініціатором участі в реаліті-шоу був саме він. Однак тоді глава сім’ї ще не здогадувався, що поки його дружина відпочиватиме на морі, для нього в селі розпочнеться справжнє пекло на землі. – повідомляє Пульс Кременця.

Відомо, що програма за участю сапанівської сім’ї має вийти в ефір 10 грудня. До тих пір їм заборонено розголошувати деталі зйомок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стб, #тернопіль, #тернопільські новини, #хата на тата, #шоу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: