Покійному Володимиру Стаюрі знайшли заміну у міськраді

Опубліковано:
12 Листопада, 2017

8 листопада Тернопільська міська територіальна виборча комісія зібралась на чергове засідання.

В порядку денному було лише одне, доволі важливе питання: чи визнають Наталю Турецьку депутатом Тернопільської міської ради. Адже через трагічну загибель Володимира Стаюри, який очолював міський осередок ВО “Свобода”, наступний за списком кандидат від партії повинен увійти депутатом в міськраду, – повідомляє Реально.

Читайте також

Ключові питання порядку денного наступної сесії облради проанонсував Віктор Овчарук
Депутати УГП отримали добрий результат на виборах до Хоростківської ОТГ

Десятеро членів ТВК, які були присутні на засіданні, проголосували “За” одноголосно, повідомляє В Курсі. Відтепер Наталя Турецька, яка ще доучора була депутатом обласної ради, займе місце депутата від ВО “Свобода” у Тернопільській міській раді.

Оскільки вона вчасно подала усю необхідну документацію та діяла згідно нормам Закону, претензій та зауважень з боку виборчої комісії не було.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир стаюра, #депутат, #міська рада, #наталя турецька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: