«Алея миру» над Дністром (Фото)

10.11.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ірина Мадзій

У міському парку Заліщиків нещодавно усією громадою висадили алею із лип та бундука канадського. Це одна із багатьох доброчинних справ, яку уже багато років поспіль впроваджує колектив Національного природнього парку «Дністровський каньйон» на чолі із директором директор Михайлом Шкільнюком. Така ініціатива належить особисто міністру  екології та природніх ресурсів України Остапові Семераку, яку природолюби щорічно підтримують.

На початку листопада священики, воїни АТО, вдови воїнів і дружини тих, хто зараз на передовій, а також активісти і волонтери вийшли до верхнього парку і спільно висадили деревця, що так гарно прикрасили високий берег Дністра. Кожен із присутніх посадив своє  деревце, яке має доглядати і опікуватись ним.

Перед акцією  у церкві Пресвятого Серця Христового відбувся молебен, який відслужили парох храму о. Олег Винницький та референт-еколог  Бучацької єпархії УГКЦ о. Михайло Деревенчук.

Оскільки акцію проведено у наш неспокійний час, то її вирішено було назвати «Алеєю миру» в знак надії на мирне майбутнє у нашій державі.

null

 

null

Фото авторки і з сайту НПП «Дністровський каньйон»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі