Поліція не може притягти до відповідальності вбивцю кременецького активіста

Опубліковано:
10 Листопада, 2017

Суд над убивцею Віталія Ващенка, члена ГО «Народна рада Кременеччини», постійно відкладається. Суд, який мав відбутися 9 листопада перенесли через те, що підсудного не змогли доставити до судової зали. А без нього слухати справу за такою кваліфікацією статті неможливо, адже це є порушенням його прав. Один із виконавців замовного вбивства, відмовився виходити із камери Чортківського СІЗО, де перебуває під вартою, – пише Терноград.

Читайте також

Житель Тернопільщини відзначився в Італії
Кременець на фото Германовича
Родина з Кременеччини взяла участь у реаліті-шоу «Хата на тата»

Нагадаємо, вбивство сталося у травні 2016 року. Усіх причетних з боку його виконання поліції вдалося затримати. Нині вони – організатор, посередник та двоє виконавців, перебувають на лаві підсудних. Судові засідання тривають уже більше року і затягуються обвинувачуваними лише тому, що вони бояться вироку у вигляді довічного позбавлення волі.

На жаль, сьогодні судять не всіх, хто вбив Віталія Ващенка за його активну громадську і життєву позицію. Поліція досі не може притягти до відповідальності замовника цього жорстокого злочину. Хоча, як неодноразово на своїх прес-конференціях наголошує начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол, здогадується, хто він…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #активіст, #ващенко, #кременець, #народна рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: