Нові вагони нічного експресу, що курсує через Тернопіль, вразили пасажирів (Фото)

Новий нічний експрес Львів-Одеса, який Укразалізниця запустила в кінці жовтня, вразив багатьох пасажирів.

09.11.2017 07:43   Джерело: lviv1256.com
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Абсолютно нові вагони і туалети працюють весь час, повідомив одесит Ігор Солодов на сторінці у ФБ після своєї поїздки в такому поїзді. У вагоні є кавова машинка, а в туалеті гаряча вода і дозатор мила. Особливо радує приємна тепла ковдра і ціла, не розірвана, постільна білизна. Також немає традиційних килимових доріжок, через що добре чути кроки по коридору, - пише lviv1256.com.

Зауважимо, що за якість доводиться платити. Вартість проїзду в два рази вища, ніж в звичайному поїзді – 513 гривень в купе, але зате час у дорозі скоротили на дві години.

Повну відстань від Львова до Південної Пальміри нічний експрес №12/11 долає за 10 год. 20 хв. Час подорожі на зворотному шляху становитиме 10 год.

До складу нового нічного експреса №12/11 залізничники включили 7 нових пасажирських вагонів виробництва ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” та 3 пасажирські вагони, що пройшли капітально-відновлювальний ремонт. Загалом у поїзді передбачено 348 місць, на вибір пасажирів 8 купейних та 2 вагони СВ.

В Укрзалізниці зазначили, що ціна квитків регулюється коефіцієнтом вартості й змінюється впродовж тижня залежно від обраного дня подорожі. Наприклад, у неділю (у п’ятницю та неділю вартість квитків згідно з коефіцієнтом є найвищою), 29 жовтня, ціна квитка зі Львова до Одеси в купейний вагон становить 513 грн 39 коп., у вагон СВ – 1292 грн 38 коп.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: lviv1256.com  

Коментарі






Опілля квас
Радіо
TeNews Radio УХ Радіо

Головне за день

ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Архів новин