У 2017 році в Тернополі відкрили кілька нових груп у дитячих садках та провели ряд ремонтів

Опубліковано:
8 Листопада, 2017

Галузь освіти є однією із пріорітетних для міської ради Тернополя. Зокрема, цього року відкрили дві групи у дитячих садочках №9 та №20.

Завершили ремонт асфальтного покриття у дитсадку №16 та у школі №11. Ще тривають роботи у дитсадках №19, №34 та у Галицькому коледжі ім. В’ячеслава Чорновола.

 

– Можна з приємністю відзначити, що Тернопіль отримав друге місце в Україні по результату здачі ЗНО. Це говорить, що у місті правильно організована система освіти, висока якість надання освітніх послуг. Саме тому галузь освіти завжди фінансується, як одна з пріоритетних . Окрім коштів, які виділяються на освітні процеси, чимало коштів виділяють на ремонти приміщення та на оновлення освітніх закладів, – каже Сергій Надал.

Одне з важливих завдань з яким влада міста практично впоралась – ліквідація черг у дитячі садочки. Рік тому у електронній черзі до дитячих садків було більше тисячі дітей. 

Зараз електронна черга скоротилась до 200 діток. Також тернопільські садочки відвідують діти не лише з обласного центру, але й з району батьки яких працюють у місті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #садок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: