Тернопільські поліцейські у листопаді-грудні патрулюватимуть дороги державного значення (Відео)

08.11.2017 10:43   Джерело: ТВ-4
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Поліцейські Головного управління нацполіції області вже у листопаді-грудні патрулюватимуть дороги державного значення. Сподіваються, це підвищить дисциплінованість водіїв та зменшить кількість дорожньо-транспортних пригод.

Читайте також

У Тернополі муніципальна поліція проводить нічні рейди
Побив і пограбував за те, що прихистила

У листопаді-грудні усі дороги державного значення патрулюватиме поліція. Зараз патрульні поліцейські стежать за порядком на дорозі Зборів-Підволочиськ, обслуговують пункт у Зборові. Також найближчим часом у підпорядкування патрульній поліції передадуть пункти у Чорткові та Підволочиську.

– Ми бачимо по всій Україні і підтримуємо захід патрульної поліції, об’єднання під ГУНП з їхнім керівним складом, підпорядкування груп реагування патрульної поліції ті, що є в районах, на аутлендерах їздять, підпорядкування, знову ж таки, під патрульну поліцію. Це об’єднання, думаю, що десь до кінця року, або до середини 18 року відбудеться і воно допоможе ще конструктивніше працювати підрозділам між собою, – говорить начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Проблем у взаємодії підрозділів нема і натепер, каже Олександр Богомол. Люди телефонують на лінію 102, звідти інформацію передають до диспечера головного управління патрульної поліції, той дає завдання поліцейським, які оперативно виїжджають на виклик. У Головному управлінні національної поліції Тернопільщини сподіваються – поява патрульних поліцейських на дорогах області допоможе знизити злочинність та зменшити кількість аварій і смертність у ДТП.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТВ-4  

Коментарі