У Тернополі водій Ford збив трьох пішоходів: вони в лікарні у важкому стані

Опубліковано:
7 Листопада, 2017

На вулиці Бродівській 26-річний водій Форд Транзит збив трьох чоловіків, які переходили дорогу на пішохідному переході о 19-ї годині 7 листопада. Усіх забрала карета швидкої, двоє у дуже важкому стані.

У 57-річного чоловіка, за попередніми даними, церебральна кома, відкрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітки та живота, закритий перелом лівого плеча зі зміщенням.

53-річний потерпілий зараз перебуває в реанімаційному відділенні з  відкритою черепно-мозковою травмою, церебральною комою, тупою травмою грудної клітки та закритим переломом лівого гомілково-ступеневого суглобу.

Ще один потерпілий госпіталізований із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку , забійною гематомною лобної ділянки, забійною раною підборіддя.

Охорону місця події здійснювали патрульні поліцейські, обставини аварії встановлюють слідчі.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #бродівська, #ДТП, #збив, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: