Чоловікам на замітку: як визначити жіночий темперамент за алкоголем (Фото)

Опубліковано:
6 Листопада, 2017

Вибір дівчиною алкоголю на першому побаченні може багато чого розказати про її характер та звички, а також підказати чоловікові, чого від неї очікувати. Як варто читати уподобання представниці прекрасної статі щодо спиртного, розповів портал “Акценти”.

Отже, якщо дівчина полюбляє шампанське, то, швидше за все, вона – фанатка яскравих вечірок та любить сміятися. Вона віддає перевагу старшим чоловікам, але у шлюбі може зраджувати.

Горілку вибирають дами з сильним характером. Як правило, споїти таких дуже важко. Під час побачення вони вважають за краще не приховувати своїх бажань, діючи навпростець.

Ті, хто під час романтичної вечері замовляють коньяк, потребують тепла, турботи і ласки. Найчастіше цей напій вибирають жінки середнього віку. Якщо чоловік почне приділяти такій дамі увагу та розкриє таємниці її душі, то цілком можливо, що вона закохається в нього палко і пристрасно. Правда, після коньяку швидко п’яніють, про що не варто забувати кавалерам і не перестаратися з пригощанням.

Віскі – напій впевнених у собі дівчат, яким невідоме слово “комплекси”. Хильнувши склянку-другу, вони стають непередбачуваними, і ніхто не знає, про що вона згадає зранку, прокинувшись у ліжку з новим знайомим.

А от “вибухонебезпечні” дами з темпераментом не відмовляться від келиха текіли, яка ще більше підігріє їх і без того гарячу натуру. 

Червоне вино полюбляють емоційні та пристрасні натури. Вони стримані зовні, але всередині у них – справжній вулкан. П’яніють такі дівчата повільно, а коли п’яні, то просто неповторні.

Натомість біле вино – улюблений напій світських левиць, холодних, стриманих та розважливих. Споїти їх практично нереально.

Домашні та турботливі дами обирають лікер. У вчинках обережні і майже завжди залишаються тверезими. Таким жінкам слід дарувати дорогі подарунки.

А от найдемократичніший напій, пиво, вибирають дівчата, які звикли не заморочуватися з приводу і без. Вони є товаришами на всі випадки життя: підтримають на роботі, розрадять у часи душевних мук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #темперамент, #тернопіль, #тернопільські новини, #характер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: