Яка ситуація на україно-польському кордоні, бачив тернопільський нардеп

Опубліковано:
4 Листопада, 2017

Ситуацію на україно-польському кордоні оцінювали народні депутати, члени робочої групи Комітету з питань податкової і митної політики Верховної Ради. В їх числі й обранець з Тернополя Роман Заставний. Як поділився парламентар із журналістами, стан 6-ти пунктів пропуску, які оглянув разом з колегами, досить занедбаний. «Видно, що в них не вкладають кошти. А от польські пункти пропуску – навпаки більш цікаві та модернізовані», – розповідає Роман Заставний тижневику Номер Один.

Читайте також

Що в Польщі носитеме назву «Тернопіль»?
«Прекрасна доля чекає твою землю» – сказала Ванга тернополянці Надії 

«Ми прикро вражені повним бездоріжжям до українських кордонів. Тим більше, що частину грошей зі свого заробітку митниця направляє на розбудову доріг. Внаслідок такого бездоріжжя підприємці, які їдуть з Європи і перетинають український кордон, не просунуться далі. І це не принесе інвестицій в нашу державу».

Напрацювання робочої групи за результатами перевірки подадуть на розгляд Кабміну та Верховної Ради. У той же час народні депутати з приємністю відзначили, що виконання професійних обов’язків українськими митниками люди оцінили вище, ніж їх польськими колегами. Це тішить, адже нерідко доводилося чути нарікання на поведінку працівників митниці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кордон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #польща, #роман заставний, #тернопіль, #тернопільські новини, #Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: