Тернополянка розповілa, що робиться зa лaштункaми телешоу «Модель ХL»

Опубліковано:
4 Листопада, 2017

Ірина Купчак стала однією із учасниць нового шоу “Модель ХL”. На своїй сторінці в мережі Insagram дівчина розповіла, що потрапила на кастинг зовсім випадково, – пише 0352.

— Якщо пригадати найперший кастинг, до речі, на який я потрапила зовсім випадково. То можу сказати, що я до цього всього сабантую не ставилася серйозно. Думала, що пройти у наступний тур без зв’язків/грошей і тд – нереально! І саме тому, коли запросили на цей кастинг, найперша думка, яка промайнула в мене в голові, була про те, що треба точно їхати, бо кастинг кастингом, а по Києву гуляєш не кожного дня, — зазначила Ірина.

Читайте також

«Модель XL»: Дівчина з Тернопільщини отримала від журі чотири «так»

У телевізійній версії Ірину показали, як одну з перших учасниць, яка вийшла до суддів. Насправді ж дівчина була однією з останніх. Перед цим ще потрібно було чекати більше 10 годин під сонцем, пише Доба

— Коли знімали різноманітні промо для проекту, всі дівчата, як істінні багіні, стоять на каблуках, жаряться на сонці і думають, як би то привернути всю увагу камер на свою персону, я, виглядала так, ніби у мене 4 дітей, 45 соток городу, 2 кредити і чоловік-алкоголік. Стояла собі там з краєчку в кросах, тішилась життю і думала: “Господи, коли ж це все вже нарешті закінчиться!?”. Але я навіть уявити не могла, наскільки сильно, весь цей кіпіш, стане важливим для мене, — підсумувала дівчина.

Нагадаємо, що Ірина родом із Заліщиків, що на Тернопільщині. На кастингу дівчина подарувала суддям проекту магнітики, де зображена панорама Заліщиків та підкорила суддів своєю красою та харизмою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #купчак, #модель XL, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: