Головного земельника області відсторонили від посади

Опубліковано:
4 Листопада, 2017

Виконувач обов’язків начальника Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області Віктор Мартинюк відсторонений від виконання своїх обов’язків. Про це повідомив голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

Причини відсторонення не коментує ні Мартинюк, ні високопосадовці області. Зазначимо, що призначення і звільнення посадовців такого рівня у повноваженнях Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Цілком можливо, що відповідне кадрове рішення було прийнято особисто Олександром Колотіліном, на котрого наприкінці жовтня Кабінет Міністрів України тимчасово поклав виконання обов’язків Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

До слова, на це відсторонення вже відреагували учасники АТО з Тернопільщини, які звернулися до обласного керівництва з проханням відстояти посадовця перед Києвом, який їм допомагав законно отримати землю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #віктор мартинюк, #земля, #кадастр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: