Що не можна їсти під час грипу: бабусі будуть засмучені (Відео)

Опубліковано:
3 Листопада, 2017

Ось і прийшла осінь з дощовою погодою. Саме у цей час загострюються всі хвороби. І найпоширеніша хвороба восени це грип. Найчастіше люди люблять лікуватися вдома народними методами. Найбільше бабусі люблять напихати нас малиновим варенням, або чаєм з цим варенням. А ось лікарі кажуть, що цього робити категорично не можна. І ми вирішили дати вам повний перелік продуктів, які не можна їсти під час грипу.

Які продукти не можна їсти під час грипу

Медики кажуть, що під час грипу людині не можна пити молочних продуктів та напоїв на його основі. Молочні білки (казеїни) заважають організму швидко виводити патогенні компоненти, з цієї причини на період хвороби краще не налягати на цей продукт. До того ж, навіть якщо ви вже перехворіли на грип, то деякий час молоко краще не пити.

Крім цього, під час грипу не можна їсти солодких молочних продуктів. Хворим не можна давати борошняних жирних десертів. Така їжа веде до того, що в організмі згущується слиз, а через це можливі ускладнення у вигляді гаймориту та бронхіту.

І найцікавіше, що під час грипу не можна їсти малину і малинове варення. Насамперед тим, хто приймає препарати які розріджують кров, п’є аспірин, а також має хронічні захворювання серця. Якщо цього не дотримуватися, то можливі кровотечі. 

Варто відзначити, що найкориснішим напоєм під час грипу, як не дивно, буде мінеральна вода.

Потрібно додати, що під час грипу краще всього відразу ж звернутися до лікаря, який пропише вам потрібні медикаменти, які точно вам допоможуть. Будь-яке самолікування може призвести до значного погіршення вашого самопочуття і здоров’я в цілому.

Тепер ви знаєте, які продукти не можна вживати під час грипу, щоб не погіршити ваш стан.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грип, #здоров’я, #лікування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продукти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: