Під час «оперативної закупки» тернопільські правоохоронці затримали групу повій (Відео)

Опубліковано:
2 Листопада, 2017

Злочинну групу, яка займалася сутенерством, викрили оперативники Тернопільщини.  До вказаної групи входило 7 осіб, зокрема двоє жінок працювали адміністраторами, ще 4 – повіями, та один чоловік розвозив дівчат на зустрічі до замовників, – пише МедіаТОР.

Працювали повії вахтовим методом – жінки чергувалися по парах – два тижні в місяць працювали одні, а наступних дві неділі інші. Заробляли, як зізнаються підозрювані, також непогано. У місяць отримували близько 30 тисяч гривень.

– Документувати факти сутенерства та заняття проституцією оперативники почали ще у квітні цього року. Впродовж кількох місяців вони збирали докази, встановлювали осіб та причетність кожного до секс-індустрії.

Дівчат, які працювали за викликом, шукали через інтернет. Це четверо мешканок Дніпропетровської та Запорізької областей віком від 25 до 30 років. Клієнтів для них шукали через оголошення, розміщені в соцмережах та на сайтах. Зустрічі організовували лише на виїздах – в готелях, саунах, в орендованих квартирах. Година послуг повії вартувала 1200 гривень. При бажанні клієнта до нього могло приїхати одразу двоє жінок. Коштувало це 3 тисяч гривень, – розповідає начальник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУНП в Тернопільській області Олександр Буняк.

Дівчат піймали на гарячому в одному з готелів обласного центру після проведення оперативної закупівлі сексуальних послуг. Олександр Буняк каже, що виконавиці послуг – малозабезпечені жінки. Двоє з них одружені, мають дітей. Родинам казали, що їздять до Тернополя доглядати за людьми похилого віку.

Організаторові бізнесу інкримінують статтю 303 частину 2 ККУ. Вирішується про оголошення підозри та запобіжний захід щодо її спільників. На виконавиць послуг складено адмінпротоколи за частиною 1 статті 181 КУпАП – заняття проституцією. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #повія, #проституція, #сутенер, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: