7 способів додатково заробити в Тернополі

02.11.2017 19:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

Як заповнити прогалини в бюджеті та заробляти у вільний час? Про це часто задумуються студенти, жінки у декретній відпустці та всі, кого не влаштовує життя від зарплати до зарплати, - пише Файне місто.

Де шукати підробіток та з чого починати – читайте в нашій статті.

Приватні уроки та консультації

Якщо ви добре розбираєтесь у певній сфері – розширюйте поле діяльності. Давайте приватні уроки, консультації, пишіть статті та влаштовуйте майстер-класи. Тим паче, що сучасні технології дозволяють працювати, не виходячи з дому – в чатах, соцмережах та по відеозв’язку.

Здавати квартиру подобово

Люди досить часто приїжджають в Тернопіль у справах, на відпочинок, до друзів та вважають за краще орендувати квартиру подобово, ніж номер в готелі. Також серед жителів міста є охочі винайняти апартаменти на декілька діб для вечірок, фотосесій чи побачень. Тому, якщо у вашому розпорядженні є вільна квартира, чому б не здавати її подобово. Особливо популярними є однокімнатні квартири в Тернополі.

Поцікавтеся середніми цінами на ринку. Створіть в квартирі затишок і комфорт, обладнайте її всім необхідним. Зробіть якісні фото та опублікуйте оголошення на інтернет-порталі, наприклад, Doba.ua. Таким чином, орендарі самі знаходитимуть ваше оголошення та бронюватимуть завчасно.

Підробіток в інтернеті

Нині існує безліч інтернет-ресурсів, де можна знайти підробіток копірайтеру, веб-дизайнеру, програмісту та маркетологу. Є також робота, яка не потребує спеціальних навиків – набір тексту, заповнення таблиць, телефонне опитування. Ви можете працювати вдома на вихідних або після роботи. Але не забувайте про ризики. Цікавтесь відгуками про замовника, не беріть для початку великий об’єм роботи, поки не буде впевнені в його чесності.

Хенд-мейд

Якщо ви займаєтеся рукоділлям, продавайте свої вироби. Тим більше, красиві та унікальні речі ручної роботи цінуються дуже високо. Зробіть гарні фото та публікуйте оголошення в соцмережах та на торгових сайтах. Беріть участь у виставках товарів хенд-мейд, спробуйте домовитися про реалізацію своїх товарів у сувенірних крамницях.

Побутові послуги

Якщо ви майстер на всі руки або хороша господиня, чому б не заробити, допомагаючи іншим. В інтернеті є маса оголошень – від прибирання до ремонту в оселі. Також можна пропонувати свої послуги знайомим та сусідам.

Няня на декілька годин

Шукайте підробіток серед знайомих, у соцмережах, на форумах мам, якщо у вас є досвід у вихованні дітей та хороші рекомендації. Можна водити дитину в садок, школу, на заняття. Особливо, якщо ваш щоденний ранковий та вечірній маршрут сприяє цьому. Ви можете посидіти з малюком, домовившись з батьками про погодинну оплату. Але пам’ятайте, що бути нянею для чужої дитини – це велика відповідальність.

Догляд за тваринами

Ви можете вигулювати собак та допомогати по догляду за домашніми тваринами. Запропонуйте свої послуги сусідам, шукайте пропозиції в інтернеті та публікуйте свої оголошення в соцмережах та на інтернет-порталах. Не забувайте про відповідальність і погоджуйтеся на це, тільки якщо дійсно любите тварин і знаєте, як з ними поводитись.

Отже, тепер ви знаєте, як можна отримати додатковий дохід. Головне – зробити перший крок, бути наполегливим та відповідальним. І ви побачите, як швидко зможете накопичити кругленьку суму на омріяну подорож чи покупку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі