Пожежа сталася 1 листопада о 21:16. На місцепподії виїхали 7 одиниць техніки і 22 чоловік особового складу, фахівці оперативно-координаційного центру  та оперативна група Тернопільського районного відділу управління.

Пожежники встановивши, що горять приміщення, розташовані на 2-му поверсі загальною площею 240 метрів квадратних. Складність гасіння пожежі полягала у відсутності на об’єкті джерел водопостачання. Тому для організації безперебійної подачі води до місця події довелося прокласти магістральні рукавні лінії від гідранту, що знаходився за 300 метрів від об’єкту. О 21:25 до місця події направлено автодрабину.

Читайте також

Через несправний комин ледь не згорів будинок
В Шумську горів автомобіль
На вулиці Гайовій горять складські приміщення (Відео)

О 00:04 пожежу повністю ліквідували. Вогнем знищено дерев’яне перекриття,  покрівлю, вікна, двері та речі виробничого вжитку на площі 240 метрів квадратних.

Рятувальникам вдалось недопустити розповсюдження пожежі на склад металообробки і на перший поверх приміщення. Причини виникнення події та матеріальні збитки встановлюють.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гайова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #склади, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: