Вигляд школи у селі на Тернопільщині вразив користувачів соцмережі (Фото)

01.11.2017 15:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Після ремонтів школу у селі Оліїв, що на Зборівщині, тепер видно за кілька кілометрів. Фасад навчального закладу помалювали у різні кольори. Також наразі тривають роботи з утеплення фасаду, перекриття, заміни покрівлі та влаштування дашків входу.

Жителі села кажуть, що спочатку всім було незвично, але зараз виглядає розкішно. Фото навчального закладу активно поширюють у мережі, - пише Доба

— Дуже гарно!!! я не могла повірити, що це Оліївська школа, — пише Ірена Колінець-Єжевська.

— А сільський голова хотів мітингувати в управлінні освіти ТОДА за нестандартний підхід до оформлення школи, — зазначила Olya Khoma.

— І красиво, і оригінально, і весело, — Ірина Федорів 

Як зазначили в ОДА, загальна вартість усіх робіт у школі – близько 1,5 млн. грн. Основна частина проекту реалізується за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, з якого спрямовано понад мільйон гривень. Інша частина – співфінансування з районного бюджету – близько 400 тис. грн., та з бюджету сільської ради – 50 тис. грн. Наразі у школі активно ведуться роботи з утеплення. Заходи спрямовані на енергоефективність та економію коштів на енергоносії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі