Тернопільські підприємці обирають комплексне корпоративне обслуговування

Опубліковано:
1 Листопада, 2017

При реєстрації суб’єкта підприємницької діяльності постає питання, де найкраще оформити рахунок для ведення бізнесу? Основними критеріями вибору є вартість розрахунково-касового обслуговування та пакет наданих послуг, адже користуватись просто “голим” рахунком для більшості представників бізнесу – вчорашній день. Так, за минулий місяць близько 400 підприємців та власників юридичних осіб обрали для себе корпоративне обслуговування в ПриватБанку.

Процедура відкриття такого рахунку надзвичайно проста. Достатньо бути зареєстрованим суб’єктом підприємницької діяльності та подати відповідну заявку у спеціальній формі на сайті банку. Разом із рахунком корпоративний клієнт одразу отримує цілодобове комплексне обслуговування, доступ до інтернет-банкінгу “Приват24 для бізнесу”, безкоштовні бізнес-картки, можливість приймати виручку та депозитний рахунок.

Наразі кожна третя компанія України має рахунок у ПриватБанку. Відтак, відкривши рахунок у ПриватБанку, корпоративний клієнт економить на комісіях (платежі між рахунками банку – безкоштовно), а платежі проводяться миттєво – 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Нагадаємо, що нещодавно ПриватБанк запустив новий тариф для корпоративних клієнтів “Інкубатор”, що дає змогу отримати безкоштовне розрахунково-касове обслуговування та обслуговування зарплатного проекту протягом 6 місяців. Окрім цього, усі підприємці можуть отримати додаткове кредитування завдяки програмі КУБ («Країна Успішного Бізнесу»). Протягом 2017 року на Тернопільщині сервіс КУБ вже допоміг малим підприємствам та підприємцям зібрати інвестиції на загальну суму понад 20 млн гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #банк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #рахунок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: