Цифри смертності у ДТП в Україні в 3-4 рази вищі, ніж в інших країних Європи

01.11.2017 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Про це повідомили в головному управлінні поліції краю. З початку року на дорогах області трапилося 1847 аварій. Постраждало 480 людей, 51 автопригода закінчилась смертю 57 людей. Хоча в порівнянні з минулим роком кількість ДТП з потерпілими зменшилась на 13,2 %, а зі смертельними наслідками – на 16 відсотків.

Читайте також

В Кременці іномарка наїхала на трьох студентів
Адвокату з Хмельниччини загрожує 10 років в'язниці
Троє студентів потрапили під колеса в результаті зіткнення двох автомобілів

Головні причини ДТП - недотримання водіями безпечної швидкості руху, виїзд на зустрічну смугу, порушення правил проїзду перехресть, а також порушення пішоходами правил переходу проїзної частини. Серед інших причин - алкогольне чи наркотичне сп’яніння водія. Цього року слідчі направили до суду обвинувальні акти стосовно 6 водіїв, які вчинили ДТП зі смертельним наслідком, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Ще четверо кермувальників загинуло внаслідок вчинення ними ж ДТП.

У поліції кажуть, що виявлення нетверезих водіїв - один із пріоритетних напрямків їхньої роботи. Цьогоріч працівники поліції склали та направили до суду 1320 протоколів за керування транспортними засобами у нетверезому стані.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі