На Тернопільщині племінних конех можуть відправити під ніж

Опубліковано:
31 Жовтня, 2017

У Facebook активісти поширюють оголошення про те, що Ягільницький кінний завод у Чортківському районі, який заснували ще в ХІХ столітті, збираються частково ліквідувати, – пише PRESS-ЦЕНТР.

На цьому заводі розводять племінних коней верхових порід для кінного спорту та на експорт. Колись розводили ще й для війська. А тепер половину тварин можуть відправити під ніж. Однак у власників є два тижні, щоб продати коней наступних порід: УВП, «араби» і «тяжі».

Усіх, хто хоче і може врятувати тварин, просять телефонувати за номерами 097-9797-416 (Марія Іванівна – начкон, головний зоотехнік) або 096-9376008 (Любомир).

Варто зазначити, що до Ягільниці погарцювати верхи приїздили Леонід Кучма, перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк, незабутній «спікер» Іван Плющ, інші відомі політики та підприємці. Втім, як не дивно, ціни тут були не «президентські» і не «спікерські». Тож і пересічних громадян не бракувало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #завод, #кінь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: