У жителя Збаращини вилучили майже 45 кілограмів коноплі (Відео)

Опубліковано:
28 Жовтня, 2017

189 рослин коноплі, близько 10 кілограм сушеної та подрібненої речовини, згортки з марихуаною, а також пістолети марки «ПГШ 790 Шмайсер», стартовий пістолет «Сталкер» і набої до них вилучили поліцейські  під в помешканні жителя одного з сіл Збаразького району.

Господар розповів, що усе це зберігав для власного використання. Сам вирощував та доглядав сировину. Правоохоронці каужть, шо наймовірніше за все, мешканець Збаражчини висаджував коноплю між іншими сільськогосподарськими культурами, оскільки працівники поліції виявили та вилучили посеред городу 44 залишки коренів коноплі. Вилучене правоохоронці передали в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Затриманий уже не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство. У поліції також з’ясовують, де взяв і чи законно збаражчанин зберігав у себе зброю та набої.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: