Найближчим часом на Тернопільщині очікують погіршення погодних умов, зниження температури повітря та опади, зокрема у вигляді мокрого снігу. Під час похолодання восени та взимку чимало людей травмуються через переохолодження та обмороження. Тому, аби уникнути наслідків негоди, в області уже облаштовують пункти обігріву, куди у разі потреби  люди зможуть звернутися за допомогою. Традиційно, щороку на Тернопіллі діють близько 30 пунктів обігріву, частина з них – пересувні.

Розміщують пункти обігріву в парках, медичних закладах та інших  місцях, де це актуально. Часто там надають допомогу малозахищеним верствам населення – безхатченкам, які у холод не знаходять прихистку і переохолоджуються або обморожуються. У пункті обігріву люди можуть зігрітися та безкоштовно випити теплого чаю. Про це повідомляють в управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пункт, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: