Діана Кондра: «Для молодих тернополян в УГП є всі шанси збудувати кар’єру»

Опубліковано:
27 Жовтня, 2017

Діана Кондра в Українській Галицькій Партії лише кілька місяців, але є однією з найзаповзятіших активісток. Жінці — 23 роки, вона вчителька християнської етики та активістка християнських організацій. В УГП вступила навесні, а вже в червні з її ініціативи відбувся «Фестиваль дитинства» у Тернополі.

Діана Кондра розповідає, що вирішила піти в партію, щоб довести: політики можуть бути чесними і порядними адже через упереджене ставлення чимало хороших людей бояться займатись політикою.

— До політиків в Україні упереджене ставлення, що вони от, мовляв, всі крадії і хабарники, що йдуть в політику, щоб збагатитись. Я проста вчителька, не маю жодних статків чи подібного, хочу показати, що політики можуть бути чесними, що політиками можуть бути прості вчителі, молоді люди, що можуть себе реалізувати в політиці. Сто років тому люди дуже поважали політиків, вони знали, що вони хочуть змін. Згодом це ставлення мінялось. Не треба казати, що “хтось от поганий”, треба почати щось робити, — говорить Діана Кондра.

Партійка розповідає, що в УГП їх сподобалась активна робота. Попри літо і час відпусток активно працює економічна та освітня група. Діана активно долучається до напрацювань в освітній групі.

— В Українській Галицькій Партії для молодих людей є нагода побудувати кар’єру, бо колеги, які мають досвід, допомагають. Коли ти проходиш в партію, то тобі ніхто не каже, що от пиши заяву і ти відразу будеш партійцем, ні. Ти прийди на наші засідання, приглянься, чи тобі це підходить, якщо ти бачиш себе в перспективі, то тоді бери анкету на вступ. Політика стосується всіх сфер життя, якщо ти бачиш проблеми чи з транспортом, чи з дорогами, то громадські організації і так багато роблять, але ряд проблем можна розв’язати лише завдяки політичним інструментам.

— Галичина може стати українським П’ємонтом, об’єднати так, як П’ємонт об’єднав колись Італію. Галичина свідома того, що треба дітям передавати традиції, історію, культуру. Я побачила, що в УГП дійсно про це дбають, — додає партійка.

Усіх, хто хоче ознайомитись з партійною діяльністю, запрошують на офіс УГП в Тернополі, що на Медовій, 18. Окрім того, усі охочі долучитись до партійної команди, можуть заповнити онлайн-форму. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кондра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: