Цього опалювального сезону тернополяни очікують якісної подачі  тепла до їхніх домівок. Люди хочуть отримувати нормальні послуги, які б відповідали встановленій ціні. Місцеві мешканці зауважують, що були вкрай незадоволені тим, як минулого року обігрівали їхні житла.

«Я хочу, щоб цього року мою квартиру справді добре «напалили», адже минулого обпалювального сезону часто удень батареї були ледь теплі, а вночі – взагалі холодні, таке враження, що на ніч, коли люди сплять і не контролюють температури, опалення зовсім відключали. Вимагаю цього року якісної подачі тепла», – каже тернополянин Олександр Саєнко.

«Я теж пригадую, що попереднього опалювального сезону і я, і багато моїх знайомих скаржилися, що з подачею тепла – відповідальні служби «халтурять». Батареї здебільшого не були гарячими, як це мало бути. А ми ж то платили повну ціну, а не так, як би мали заплатити за неякісну послугу. Сподіваюся, що цього разу все буде добре», – наголошує тернополянка Наталя Зозуля.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: