Експлуатацію котелень на альтернативному паливі заборонили до отримання екологічних висновків

Опубліковано:
25 Жовтня, 2017

Депутати міської ради заборонили експлуатацію котелень на альтернативних видах палива, які не отримали позитивні експертні висновки. Такий проект рішення на розгляд подав міський голова Сергій Надал та був підтриманий 31 голосом «за».

Читайте також

Сергій Надал: Жодна котельня на альтернативі не запрацює, поки не буде погодження екологів
Про альтернативні котельні в Тернополі «без істерики»

Зі слів очільника Тернополя, міська рада та депутати прийняли рішення заборонити працювати будь-яким котельням, які не є екологічно безпечними, у першу чергу, заради здоров’я тернополян. І таке рішення стосується не лише котелень на торфі, а й котелень, які працюють на будь-якому іншому виді палива. 

У рішенні ідеться: «Заборонити на території м. Тернополя експлуатацію котельнь чи інших генеруючих потужностей на альтернативних видах твердого палива, які не отримали позитивні експертні висновки, дозволи, сертифікати та ліцензії щодо дотримання державних будівельних, екологічних, санітарних та природоохоронних норм, або інших вимог, передбачених чинним законодавством». 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #котельня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паливо, #тернопіль, #тернопільські новини, #торф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: