23 жовтня у Тернополі розпочався опалювальний сезон. Жителі міста радіють, що нарешті у їх домівках потеплішає.

«Я живу в багатоквартирному відносно старому будинку, вікна старі дерев’яні, пропускають холод до приміщення, вхідні двері теж не нові. Досі я мусів тепло одягатися, грітися теплим чаєм, час від часу умикав кухонну газову  плиту, щоб хоч якось нагріти кімнати. Я дуже радий, що нарешті мою квартиру опалюватимуть», – розповідає тернополянин, пенсіонер Петро Мацькевич.

Особливо раді опалювальному сезону молоді матусі, задоволені, що тепер їх малюки зможуть бути у домівці у легкому одязі. «У мене трирічна донечка Оленка. Поки не включили опалення, я одягала її у теплі светрики, штанята, товсті шкарпетки, а тепер зможу свою дитину «визволити» з цього незручного одягу, який заважає їй рухатися і виснажує. Тепер – футболочки, колготки і моїй дівчинці буде значно комфортніше», – зауважує тернополянка Вікторія Горецька.

«А мені особливо було холодно вночі у квартирі, адже вдень варимо їсти і від того у хаті стає тепліше. А от уночі, особливо останніми днями, коли на вулиці похолодало, доводилося добряче закутуватися і ковдру, щоб зігрітися. На ніч ми умикали обігрівачі, але ж вони дорого обходяться, коли приходять рахунки за електрику.  Добре, що опалюваний сезон у Тернополі нарешті стартував», – каже тернополянка Віра Біла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батарея, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: