Підвищені пенсії в Україні: як і коли будуть виплачувати тернополянам

Опубліковано:
22 Жовтня, 2017

8 жовтня 2017 року Президент України підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» № 2148, – пише Тернопільський тиждень.

На цьому тижні Пенсійний фонд розпочне виплати підвищених пенсій, повідомляє Партії Пенсіонерів України.

Читайте також

Про позитиви і негативи прийнятої пенсійної реформи, – Роман Заставний
Тернопільські пенсіонери отримають тисячу до пенсії?

Органи Пенсійного фонду перерахують всі пенсії з 1 жовтня 2017 року незалежно від року призначення за єдиними правилами за матеріалами пенсійних справ. При перерахунку буде використовуватись: єдиний показник середньої зарплати за останні 3 роки (2014-2016) у розмірі 3 764,4 грн. та оновлений показник прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян на рівні 1452 грн.

Виплата пенсій у жовтні буде здійснюватися по двох відомостях. Пенсіонери, в яких дата отримання пенсій припаде на період після набрання чинності закону, одержать гроші одразу – по одній відомості пенсію у попередньому розмірі, по іншій – додатково суму перерахунку.

Ті пенсіонери, які з 4 жовтня, до набрання чинності закону, вже встигнуть отримати пенсію у «старому» розмірі, одержать відповідну доплату за окремою відомістю до закінчення виплатного періоду – тобто, до 25 жовтня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #надбавка, #нарахування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенція, #реформа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: