Пожежа сталася на території місцевого приватного аграрного підприємства в селі Стара Ягільниця 14 жовтня близько 14 години.  Горіла фермерська будівлі по вирощуванню птиці на близько 800 метрів квадратних.

Читайте також

В Тернополі горів будинок

До гасіння пожежі залучили 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 8 чоловік у складі 2-х відділень управління ДСНС. Для підвозу води додатково залучено 2 трактори з причіпними цистернами з водою та вантажний  автомобіль МАЗ, з причіпною ємністю для 6 тонн води, надані місцевими сільськогосподарськими підприємствами. О 17:40 загорання було ліквідовано.

Внаслідок пожежі загинуло 28800 одноденних курчат, знищено лінії водопостачання та подачі кормів, 4 витяжні вентилятори та 4 газогенератора для обігріву, а також пошкоджено покрівлю. Матеріальні збитки та причини виникнення пожежі встановлюють.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #птахоферма, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: