Тернополяни не розуміють, чому на виїзді з міста вже рік перекритий міст, а роботи досі не розпочались

Опубліковано:
16 Жовтня, 2017
У Тернополі міст на вул. Гайова ще рік тому визнали аварійним. З тих пір він частково перекритий, але жодних робіт за цей час так і не почали виконувати, – пишуть Тернополяни.

Тернополяни неодноразово писали у соцмережах про це місце, де з тих пір аварій лише побільшало. Втім, відповідні служби не поспішають закочувати рукави. Очевидно, проблема, знову ж таки, в грошах. Точніше їх відсутності для початку ремонту.

Читайте також

В Тернополі облаштували ще одну екопарковку (Фото)
Через Тернопільщину пролягатиме перша в Україні платна траса

Щоб хоч якось вплинути на ситуацію, у місті розпочали збір підписів за ремонт мосту на Гайовій.

«Вже минає рік з того часу, як міст визнаний аварійним і перекрита бетонними плитами одна частина мосту. За цей період на самому мості трапилась не одна ДТП. Але віз і нині там. Мабуть, таки слід визначитись з об’єктами, які потребують першочергової уваги (ремонт, реконструкція тощо) задля нашої усіх безпеки», – пише автор електронної петиції Юрій Білоус.

Підтримати ініціативу просять і тернополян. Зробити це можна ТУТ.

Проблема особливо актуальна для жителів Великих Гаїв. Оскільки їм доводиться долати цю ділянку щодня. Минулоріч повідомлялося, що вартість ремонту сягатиме п’ятдесяти мільйонів гривень. Тоді міська влада звернулася з питанням фінансування ремонтних робіт до Кабінету Міністрів України. Яка ситуація зараз невідомо. Тим часом тернополяни побоюються, що ремонт мосту може затягнутися на роки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: