Cвято Покрови у Тернополі відзначили урочистою ходою на честь Героїв та борців за волю України

Опубліковано:
16 Жовтня, 2017

Урочистою ходою на честь героїв та борців за волю України відзначили у Тернополі свято Покрови. Також відбулось і святкове Богослужіння за мир у Катедрі.

Опісля біля пам’ятника Степану Бандері відбувся молебень, а хорові колективи виконали гімн УПА «Зродились ми великої години».

null

Привітав усіх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, 75–ої річниці утворення УПА, Днем українського козацтва та Днем Захисника України очільник Тернополя Сергій Надал.

«14 жовтня – символічне свято для українців, адже цей день особливо шанували козаки, повстанці та захисники України. Віра у заступництво Богородиці допомагала українцям зупиняти чужоземні орди і перемагати впродовж століть. За цей час гасло: «Слава Україні! Героям Слава!» стало сакральним для усього українського народу, – зазначив міський голова. – Нехай Господь дасть нам більше сили, віри та терпіння, а наша щира праця на благо родини, громади, країни та заступництво Богородиці зроблять Україну заможною і сильною».

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Покрови, #свято. церква, #тернопіль, #тернопільські новини, #хода
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: