Будинок в Миколаєві оздобили малюнком відомого художника з Тернопільщини (Фото)

Опубліковано:
13 Жовтня, 2017

Відтепер торець на одному з будинків у Южноукраїнську, що на Миколаївщині, прикрашений малюнком  картини «Берегиня» Олега Шупляка.  Пана Олега жартома називають українським Сальвадором Далі. Хоча він мешкає у Бережанах, про його картини-двовзори знають не лише в Україні, а й за кордоном.  Фото своєї картини відтвореної на фасаді будинку художник виклав на своїй сторінці Facebook:

«Цими днями до мене звернулись люди з Южноукраїнська з проханням надати дозвіл на використання южномоєї “Берегині” для муралу.
Я погодився і допоміг адаптувати роботу, позаяк вона не була задумана мною, як монументальний твір. Сьогодні розпочато роботи над муралом.
Ну, що ж, друзі, пропоную разом спостерігати за процесом реалізації проекту та очікувати на результат 🙂 . Фотоматеріали люб’язно погодилась надавати куратор проекту», –  написав Олег Шупляк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #малюнок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шупляк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: