Галицькому коледжу імені В’ячеслава Чорновола виповнилось 20 років (Фото)

Опубліковано:
13 Жовтня, 2017

12 жовтня на головній площі міста Тернополя урочисто відзначили 20-річчя з дня заснування Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола. За своє існування коледж пережив багато цікавих пригод, встиг побувати інститутом, відкрив нові напрямки для навчання, при коледжі почав діяти ліцей, де навчаються починаючи з 7 класу.

Багаті на таланти, завжди намагаються представити свій коледж з найкращої сторони, завжди у тренді сучасних напрямків інтересів молоді. День народження коледжу не став винятком – коротка, змістовна програма – хода від коледжу, урочисте відкриття славнем України, Коротке привітання та виступ студентів. На площу вийшли з танцем під чудову українську музику по черзі усі відділення коледжу. Команди танцюристів були вдягнути у відповідні кольори – жовті, сині та у вишиванки. Танець об’єднав усіх в одне дружнє коло. Флеш моб закінчився фігурою, яку було видно з повітря – серцем, створенним студентами у вишиванках. Потім у небо полинули сині та жовті кульки з паперовими голубами, як символ надії на мир в державі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Олена Мудра
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коледж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рычниця, #свято, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: