Тернопіль очолив рейтинг інвестиційної ефективності серед усіх міст України

13.10.2017 12:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопіль посів найвищу сходинку рейтингу інвестиційної ефективності міст України. Відповідні результати оприлюднила аналітична агенція «Євро-Рейтинг».

За підсумками набраних балів за 2-й квартал 2017 року Тернопіль отримав 242 бали, випередивши на 28 балів Івано-Франківськ, що став другим в рейтингу відповідно. Столиця України розділила 3-4 місця з Вінницею.

 - Тернопіль нині почав випереджати такі визнані регіональні центри «тяжіння» інвестицій, як Львів, Дніпро і Одеса, - зазначає гендиректор «Євро-Рейтингу» Григорій Перерва виданню «Економіст». - А за працевлаштуванням безробітних, прийняттям в експлуатацію житла, наданим послугам, місто обіймає 4, 2 і 2 місця відповідно. Темпи ж приросту та обсяги даних показників в розрахунку на одного мешканця Тернополя одні з найвищих в Україні.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі