У Тернополі затримали візових шахрайок

12.10.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

69-річна пенсіонерка та її 35-річна спільниця обіцяли клієнтам виїзд  у Канаду та США по так званих зелених картах. Жінки мали вирішити питання з еміграційними візами, проте своїх обіцянок не виконували. Натомість брали з людей кругленькі суми – від однієї до п’яти тисяч доларів. Тернополянин за виїзд до Канади віддав шахрайкам золотий ланцюжок, вагою 50 гримів і три тисячі доларів. На даний час встановлено 5 потерпілих від дій зловмисниць.

Читайте також

Шахраї видають себе за працівників «Тернопільсміськгазу»
Телефон продала, а грошей не отримала

Аферистки  дурили людей понад рік. Жодних дій, аби  посприяти у відкритті віз, зловмисниці не робили. Стоси документів, зібрані на їх вимогу клієнтами, просто лежали в них вдома. Потерпілих зловмисниці переконували, що всі папери у посольствах  і з дня на день має бути результат.

У підозрюваних поліцейські провели обшук, вилучивши чимало документів все це вилучили поліцейські під час санкціонованого обшуку. На даний час обом зловмисницям оголошено про підозру, обрано в якості запобіжного заходу домашній арешт в нічний час та накладено арешт на майно однієї з підозрюваних. Досудове розслідування триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі