На Лановеччині у 20 дітей виявили важку недугу – лікарі шокують бездіяльністю

Опубліковано:
12 Жовтня, 2017

На вірус  Коксакі, який проявляється висипанням та високою температурою, вже  захворіло 20 дітей з села Білозірка Лановецького району. Батьки вражені поведінкою лікарів і санстанції. Гнівний пост батьки виставили у мережі Facebook.

Читайте також

Спалах ентеровірусної інфекції на Тернопільщині триває

— Тепер батьки збирають гроші на засоби повної дезінфекції садочку. А хіба не вони самі мають дезінфекувати садочок? Чому, викликаючи швидку допомогу, я змушена ще нагадати їм для чого вони там взагалі потрібні, бо після прохання приїхати до дитини в якої температура близько 40 градусів почула у відповідь “жіночко, вже 12 година ночі, чого ви дзвоните,не могли раніше подзвонити”!!!!!!! Це нормально?  Всі батьки дуже занепокоєні тим,що нічого не відбувається і чому не приймаються ніякі міри боротьби з вірусом,який тільки поширюється і вражає найменших”, — пише жителька села.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вірус, #коксакі, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: