З Бережан другий тиждень не вивозять сміття (Відео)

11.10.2017 18:13   Джерело: МедіаТОР
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сміття з вулиць міста Бережани на Тернопільщині не вивозять вже другий тиждень. Про це «МедіаТОР» розповіли місцеві жителі. Кажуть, таке бувало і раніше, але зараз ситуація критична. Сміттєві баки заповнені вщент, решта відходів насипом викидають навколо. Сміття розносять по вулицях собаки, харчі гниють, а сморід чути навколо.

У міськраді пояснюють: сміття вивозити мають чим, але нікуди. Курянівське сміттєзвалище, на яке раніше возили тверді побутові відходи з Бережан, перекрили мешканці прилеглого до полігону села Павлів. Рішення про припинення роботи сміттєзвалища з 1 вересня цього року прийняли на сесії Курянівської сільської ради, якій підпорядкований Павлів.

Люди вимагають рекультивації несанкціонованого сміттєзвалища та матеріальної компенсації за шкоду, яку завдає їм сусідство з полігоном. Наразі обидві сторони обговорюють умови угоди, яка дозволить продовжити співпрацю. Попри те, сміттєвози продовжують потайки вивозити бережанське сміття в урочище, скаржаться селяни і погрожують:  якщо їх обмануть, сміттєзвалище закриють назавжди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: МедіаТОР  

Коментарі