Історія мертвого подружжя, яка сколихнула Тернопіль

10.10.2017 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Минулого тижня сусіди почули трупний запах в одному з під’їздів на вулиці Винниченка. Коли відкрили квартиру, усі були ошелешені: труп жінки валявся на підлозі, а чоловіка вже зчорнілий на ліжку. Сусіди розповідають, що подружжя не бачили давно. Жінка, щоправда, мала проблеми зі здоров’ям і не пересувалася, а чоловік виконував усі справи по господарству.

- Попід руки швидка завела його додому та й поїхала: що зробиш, як не хоче людина в лікарню, - розповідає сусідка Стефанія Петрівна. - Незважаючи на свій поважний вік, чоловік був дуже активним. Того ми здивувалися, що нема його день, нема два, тиждень-два... Подумали, певне йому стало гірше і він з дружиною поїхав до лікарні. А за кілька тижнів почули з-за зачинених дверей сморід.  Бити на сполох почала сусідка Інна Іванівна, коли почула неприємний запах від стояка в туалеті на третьому поверсі. Пенсіонерка каже, що разом з сусідкою до останнього вагалися чи викликати поліцію, бо боялися реакції господарів на зламані двері. Адже думали, що вони все ж в лікарні. На жаль, тіла стареньких знайшли без ознак життя. Працювати рятуавльникам довелось в протигазах, – пише 20 хвилин.

Читайте також

Вбив товариша через ревнощі
П’янка закінчилася вбивством
Трагедія на Тернопільщині - померла п'ятикласниця

- Ми вже кілька днів оговтатись не можемо, заснути страшно, - розповідає сусідка Інна Іванівна. - Чоловік Петро був більш комунікабельним, а от дружина ніколи ні з ким не спілкувалась, двері не відкривала і в гості не кликала. Люди кажуть, що то ми сусіди погані, не догледіли. Але що поробиш, як вони були відлюдькуваті. От ми ходимо один до одного в гості ледь не кожен день, я й сама в поважному віці. От був випадок, жінка в сусідній квартирі впала, була закрита вдома, так вона голосно кричала і їй допомогли. А тут  ніхто нічого не чув, і це при тому, що в поліції кажуть, що жінка пізніше померла. Певне Петро помер вдень, бо світло було вимкнене, інакше б скоріше помітили. Були плями крові в квартирі, але слідів насильницької смерті не знайшли. Напевне чоловікові кров пішла з носа через проблеми з серцем.   Коли сталася біда, контактів до дітей померлих сусіди не мали: дочка живе в Туреччині, син - в Росії. Телефон дочки випадково знайшла мешканка сусіднього під'їзду. Люди кажуть, якби і він загубився, навіть не знають як би повідомили родичам.  Подружжя жило у квартирі на першому поверсі.

  Ховати стареньких планують в середу, 11 жовтня, коли приїде син з Уралу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі