Історія тернопільського снігового колапсу ще не закінчена?

10.10.2017 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Тернопільська міська рада позивалась до суду на відшкодування шкоди у торішньому сніговому колапсі. Однак суд відхилив через те, що не було доведено про заподіяння будь-якої матеріальної шкоди. Остаточну крапку в цій історії повинні поставити вже в наступному місяці. Усі документи про проведену роботу і про сплату за послуги вже вилучені, – повідомляє 20 хвилин.

- Сам тендер, тендерні умови, пропозиції, наявність техніки, яка була надана на тендер, сама діяльність, оплата і виконання робіт. Займались збором документації, інформації, свідчень. Міськрада позивалась до суду на відшкодування шкоди, але суд відмовив, адже не було доведено про заподіяння будь-якої матеріальної шкоди, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – Щодо тих робіт, які проводили інші підприємці – міськрада з ними розрахувалась. Поки що розслідування справи про минулорічний сніговий колапс продовжується. Наступного місяця, припускають слідчі, буде прийматись остаточне рішення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі