Команда «Тернополяни» виборола перше місце під час марафону з риболовлі

Опубліковано:
10 Жовтня, 2017

Змагання зі спортивного рибальства «Тернопільський фідерний марафон-тандем, 2017» пройшли 7-8 жовтня на водоймі в смт. Козова.  Марафон зібрав 22 команди із західної України. Рибалки приїхали з Чернівців, Луцька, Львова, Івано-Франківська, Рівного, Отинії, Тернополя.  Протягом 30 годин безперервної риболовлі спортсмени змагались за найбільшу вагу улову та найважчу рибу. Перше місце зайняла команда “Тернополяни” з уловом 14 кг 560 г, друге місце команда “Буковина”, м. Чернівці з уловом 12 кг 730 г, третє місце за командою “Flagman feeder”, м. Львів – улов  10 кг 370 г. Усю рибу, виловлену протягом змагань успішно випустили назад у водойму.

Коментує Андрій Об’єщик, співорганізатор змагань: “Ми дуже задоволені тим, що команда “Тернополяни”, Стрілецький Роман та Потурняк Андрій, вибороли перемогу та зайняли перше місце на цих змаганнях. Наші хлопці не так давно займаються цим видом риболовлі, але постійно вдосконалюються. Риба піде до тих, в кого відповідного рівня снасті, і хто накриє для неї найцікавіший стіл, а це не так просто. Цікавим фактом є те, що у змаганнях також приймала участь і молодіжна команда з Тернополя під назвою “Смілчани”. Це свідчить про зростання інтересу молоді до риболовного спорту, ми завжди раді молоді та готові всіляко допомагати.”

Читайте також

«Агропродсервіс» підтримує спортсменів, що здобувають перемоги для всієї Тернопільщини
Тернопільський рибоохоронний патруль прозвітував про свою роботу
У Тернополі сотні дівчат в бікіні посперечаються за International Ternopil Cup

У номінації «Бігфіш» (найбільша виловлена риба) суперкубок сріблясту мегарибу забрав у Луцьк Петухов Сергій, який зловив коропа вагою 1250 грам. 

Так вже традиційно завершився риболовно-спортивний сезон. 

Спортсмени закликають представників влади звернути увагу на перспективи розвитку риболовного спорту, який завдяки великій кількості ставків і річок в області може стати джерелом залучення туристів до нашого краю, сприятиме популяризації області, підвищенню її інвестиційної привабливості і є важливим засобом покращення та зміцнення здоров′я, загартування населення. 

Змагання організовані громадською організацією “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”” за підтримки Управління молоді та спорту Тернопільської обласної адміністрації.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

фото ГО Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: