Скоро у Тернополі хоча б школярам буде тепло

Опубліковано:
10 Жовтня, 2017

Із середи, 11 жовтня, у навчальних закладах Тернополя буде включено теплопостачання. Зі слів міського голови Сергія Надала, працівники КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» вже розпочали проводити необхідні технічні роботи, щоб розпочати опалювальний сезон у дитячих садочках та школах вчасно.

Читайте також

Коли в Тернополі може розпочатися опалювальний сезон?

«З початку жовтня опалюються усі медичні заклади, де є стаціонар: лікарня швидкої допомоги, лікарні №2 та 3, дитяча лікарня, пологові будинки та приміщення Центру первинної медико-санітарної допомоги, де є автономне опалення, – розповідає очільник Тернополя. – Оскільки синоптики надають інформацію про значне потепління у найближчі декілька днів до +18+19 °C, то рішення щодо житлового фонду буде прийматися у понеділок. Такий крок дозволить зекономити кошти мешканцям. У випадку, якщо погода залишиться такою, як зараз, опалення буде включене в усьому місті».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: