Тернополяни різного віку займались петриківським розписом та слухали золоту флейту

Опубліковано:
10 Жовтня, 2017

Майстер-клас для тернополян різного віку в Українському домі “Перемога” провів киянин Валентин Іонов. Його духовне ім’я Сіона – означає промінь світла. Вже декілька років чоловік захоплюється життям та філософією Шрі Чинмоя – індійського релігійного діяча, який створив свій напрям у релігії. За словами послідовників – їх мета розкривати можливості людини у будь-якому віці.

Кожен може знайти для себе таке, що змінить його життя на краще. Для себе Валентин у свій час відкрив сопілку і флейту. Невеличку колекцію інструментів привіз у Тернопіль. Своєю грою на сопілці, флейті, окаринах потішив слухачів на концерті медитативної музики “Золота флейта” та учасників фестивалю урбаністики “Майстерня Тернопіль”. Нещодавно захопився петриківським розписом. Так як малюнки створюються за допомогою пучків пальців, каже, що заряджаються енергією художника. Невеличкий майстер-клас подарував море позитивних емоцій учасникам. Допомагає організовувати концерти та майстер-класи для своїх духовних друзів Галина Легонькова. Малюнки Шрі Чинмоя можна подивиться у фойє Українського дому. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розпис, #сопілка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: