Деревляний кинув оком на аптечний бізнес Тернопільщини?

Опубліковано:
10 Жовтня, 2017

Мережа комунальних аптек в області доволі широка і на сьогодні включає 33 установи! Скільки прибутку таке добро приносить власникам?

Два роки тому Експертно-аналітична група «Акцент» звернула увагу на функціонування комунальних аптек. З тих пір прибутки так і не появились, а рівень бюджетної підтримки лише виріс. В обласному бюджеті з року в рік у геометричній прогресії закладають кілька сот тисяч гривень для так званого кредитування аптек! Це в той час, коли ці аптеки жодної гривні не сплачують за оренду приміщення (навпаки окремі з них здають приміщення в оренду і одержують за це доходи), – пише Репортер.

Чому ж такі війни відбуваються при призначенні керівників аптек? Питання риторичне. Тим не менше, можна з великою долею ймовірності сказати, кому це вигідно? Комунальними аптеками протягом тривалого часу «опікується» перший заступник голови Тернопільської ради Василь Деревляний. За його квотою (формально квотою фракції ВО «Батьківщина») призначено керівника всією мережею комунальних аптек. От і робіть висновки, у чию кишеню течуть «аптечні» гроші, якщо вони прибутків не показують.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аптека, #бізнес, #деревляний, #комунальні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: