Сергій Бабкін злякався тернопільських активістів та відмінив концерт

Опубліковано:
9 Жовтня, 2017

Сьогоднішній концерт Сергія Бабкіна у Тернополі щойно скасували. Причиною такого рішення стала погроза тернопільських активістів зірвати виступ артиста, яку вони опублікували ще вчора, 8 жовтня, ввечері. Про це повідомляє видання Фортпост з посиланням на “Терен”.

Читайте також

Націоналісти проти виступу Сергія Бабкіна у Тернополі

Cьогодні, 9 жовтня, менше години тому на офіційні сторінці з’явилася інформація про те, що Сергій Бабкін вирішив скасувати свій виступ у Тернополі саме через імовірність зриву концерту. Тим, хто купив квитки на концерт, повернуть гроші, або ж вони отримають змогу обміняти їхна будь-яку іншу подію від SviatPromo.

Нагадаємо, концерти Сергія Бабкіна також зірвали у Львові та Рівному. Концерт Сергія Бабкіна у Львові 7 жовтня так і не відбувся. Захід було скасовано після кількагодинних протестів та невдалих переговорів артиста і музикантів з блокувальниками. Гроші за квитки людям обіцяють повернути. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бабкін, #концерт, #націоналіст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: