Чому у стрітбол грають у громадських місцях відпочинку?

Опубліковано:
9 Жовтня, 2017

У Тернополі стріт-бол набирає популярності. На початку жовтня змагання зібрали 23 команди з міста та області. Ця спортивна гра різновид баскетболу, але з можливістю гри на одне кільце. Стріт-бол або вуличний баскетбол спорт, який не вимагає спеціально облаштованого майданчику. Вистачає одного щита з кошиком для м’яча – баскетбольні правила відповідно змінені. У командах від трьох до п’яти гравців. Організаторами виступили Кузів Володимир та Генсерук Віктор активісти міської громадської організації “Самопоміч”. Такий турнір проводять втретє. Видовищні змагання тривали навпроти будинку ОДА.

– Змагання відбувались у трьох категоріях: дівчата та хлопці, учасники до 18-ти та учасники після 18-ти років, – розповів співорганізатор змагань Володимир Кузів. – В кожній з категорії працювали професійні судді – тренери жіночої та чоловічої БК “Тернопіль”. Переможці у кожній категорії за перше, друге та третє місця отримали призи – професійні м’ячі, кубки, медалі, відпочинкові сертифікати.

Змагались такі чоловічі команди “Bаd boys”, “Тектонік”, “Торнадо”, “Yeah boy!”, “Alon”, “Конік-крю”, “Good company”, “Спасибі Ігорю”, “Політех”, “Арахіс”, “Ето не то”, “Пінгвіни”, “Золочів”, “Зборів”, “Snoop and Co”, і жіночі команди “Діскбол”, “Альт”, “По оголошенню”, “ХММ”, “Печінка”, “Перемога”, “Іскорки”, “Driam Team”.

Під час змагань до тренерів підходили із запитанням батьки дітей – яка вартість занять?

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Тренування усіх бажаючих безкоштовні. Дівчата, юнаки, люди старшого віку із задоволенням займаються у вільний час спортом, який дарує емоції, здоров’я.

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стрітбол, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: