Що кажуть батьки тернопільських школярів про обов’язкову вакцинацію дітей?

Опубліковано:
9 Жовтня, 2017

Батьки тернопільських школярів активно обговорюють відмову приймати до навчальних закладів учнів, які не пройшли вакцинації проти кору. Частина жителів міста категорично проти такої ініціативи, а частина – «за», особливо ті, чиї діти мають відповідні щеплення.

Читайте також

Стало відомо скільки відпочиватимуть тернопільські школярі
Деяких дітей в Тернополі можуть не пустити до школи?

«Я мати другокласниці, у моєї Оленки є щеплення проти кору і я вважаю рішення, не приймати на навчання учнів без вакцинації, – правильним, адже ми мусимо якось убезпечити наших діток від недуги, яка переноситься і лікується досить складно. Якщо моїй дитині зробили цю прививку і ніяких негативних наслідків після цього не було – то чому інші батьки не можуть цього зробити? Гадаю, що всі школярі мають бути в однакових умовах», – розповідає тернополянка Марія.

«А я абсолютно проти вакцинації, я не довіряю вакцинам, адже неодноразово траплялися випадки, коли щеплення суттєво шкодило дітям, були навіть летальні наслідки. Я вважаю, що краще дитині зміцнювати імунітет вітамінами, правильним харчуванням, частими прогулянками та іншими методами, але обійтися без вакцинації. А щодо навчання – моя дочка, як і кожен громадянин України, має право на освіту, і ніхто не може позбавити її цього права. Тому, на мою думку, ці нововведення неправильні та суперечать закону «Про освіту», – зазначає тернополянка Світлана.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакцина, #кір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прививка, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: