Націоналісти проти виступу Сергія Бабкіна у Тернополі

Опубліковано:
8 Жовтня, 2017

Дуже важливо, аби в часі великих випробувань митці крокували пліч-о-пліч зі своїм народом, розділяли його трагедії та тріумфи.

Ми, націоналістичні організації Тернополя, – НВР «Правий сектор», ВМГО «Сокіл», ВМГО «Молодіжний націоналістичний конгрес» та «Національний корпус», – завжди відстоюємо послідовну та принципову позицію: проводити в Україні концерти артистів, які співпрацюють із нашим ворогом, – недопустимо.

Саме тому ми висловлюємо свій протест та зневагу з приводу чергового всеукраїнського туру Сергія Бабкіна, та, зокрема, його виступу у м. Тернополі, попередньо запланованого на шосту годину вечора у понеділок, 9 жовтня, у Тернопільському обласному академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Читайте також

«Це – космос!» Український гурт, який вразив британців, презентував новий альбом
Тернопільська співачка зняла відвертий кліп (Відео)

Від самого початку збройного україно-російського протистояння Сергій Бабкін займав пристосувальницьку, безхребетну позицію. Так, у 2014 році співак зі скандалом провів концерт у анексованому Криму, у 2016 – 2017 роках – близько десяти (!!!) концертів у Росії: Воронеж, Нижній Новгород, Казань, Москва, Санкт-Петербург… При цьому артист цинічно заявляє про те, що він «поза політикою» та «проти війни», не усвідомлюючи, що, співаючи для вбивць, також заплямовує свої руки кров’ю.

Митець – це людина, яка покликана бути моральним авторитетом народу. А тому відповідна позиція Сергія Бабкіна є недопустимою. Неможливо бути аполітичним в часі війни. Навіть якщо ви не цікавитеся політикою, політика все одно зацікавиться вами, а кожен незроблений вибір – це вибір також. Мистецтво повинно бути гранично правдивим. Натомість дехто робить його гранично вигідним, не гребуючи культурною проституцією та бізнесом на крові своїх співвітчизників.

Виступи Сергія Бабкіна – це зневага до усіх, хто відстоював та відстоює територіальну цілісність і незалежність нашої держави. Його непоодинокі концерти в Росії та у Криму ми розцінюємо не інакше, як прояви сепаратизму та діяльність на користь агресора. Зі зброєю в руках боронячи державні кордони, ми не можемо допустити поразки на культурному фронті.

З огляду на це, ми наполегливо закликаємо організаторів відмінити запланований у Тернополі концерт до з’ясування чіткої політичної позиції Сергія Бабкіна. Такою позицією має бути публічне визнання Росії агресором щодо України, а також публічне визнання анексії Росією територій Донеччини, Луганщини та Криму.

В іншому випадку залишаємо за собою право діяти в інтересах українського народу та держави. Не дозволимо нікому плямити честі, ні слави нашої нації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бабкін, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: