Олександра Струмчинська розкрила всі фішки нової української соцмережі ЄСВОЄ

Опубліковано:
8 Жовтня, 2017

Днями в Києві відбулася офіційна презентація нової української соцмережі ЄСВОЄ, однією зі співзасновниць якої є вже відома нам Олександра Струмчинська. Радіо МАКСИМУМ розпитало тернополянку про всі деталі проекту, – пише Максимум.

Нещодавно Олександра Струмчинська оголосила про закриття української соцмережі Ukrainians, де було зареєстровано понад 350 тисяч користувачів. Але на цьому проекті тернополянка не зупинилася, і днями презентувала нову соцмережу ЄСВОЄ.

В інтерв’ю Радіо МАКСИМУМ Олександра розповіла про свій новий проект.

Функціонал: чим здивує ЄСВОЄ

Як виглядає стрічка в ЄСВОЄ - фото 200673

Як виглядає стрічка в ЄСВОЄ

ЄСВОЄ – це більше ніж соціальна мережа. Будь-які соцмережі передбачені, перш за все, для комунікації, для звичайного спілкування та обміну особистою чи неособистою інформацією. Натомість ЄСВОЄ буде містити в собі велику кількість різних сервісів, які ми використовуємо в мережі інтернет загалом.

Квитковий сервіс

Наші користувачі отримають можливість купувати квитки на концерти та культурні події просто в соцмережі, не виходячи зі свого акаунту. При цьому можна буде приховати цю інформацію від інших користувачів або ж залишити її відкритою. Коли, наприклад, інші юзери заходитимуть у “Мої друзі”, вони побачать: ага, туди купив квиток мій друг чи знайомий, і я можу сидіти поруч з ним, а не деінде. Багато хто зараз жартує, що це буде хороший варіант для нових знайомств – хлопці можуть бронювати місця біля дівчат і навпаки.

Платіжні системи

У кожного користувача є свій гаманець. Для цього, звісно, потрібно вказувати достовірні дані, щоб отримувати кошти чи переказувати їх. Завдяки цьому в своєму акаунті можна буде здійснювати різні операції з іншими сервісами, які будуть в соцмережі. Приміром, оплатити квиток на той же концерт зі свого гаманця, не використовуючи інших платформ.

Гаманець у ЄСВОЄ - фото 200671

Гаманець у ЄСВОЄ

Музика

У нас буде тільки легальний контент на основі укладення угод з різними правовласниками.

Торгові майданчики

Користувачі матимуть можливість створювати свої торгові майданчики, де вони зможуть як продавати щось, так і купувати з прив’язкою до гаманця. На додачу, ми постараємося максимально оптимізувати процес для малого, середнього і, у майбутньому, великого бізнесу.

Рекламний сервіс

Він даватиме можливість обом сторонам – тобто звичайним користувачам та бізнесу – рекламувати свої товари та послуги в соцмережі. При цьому можна буде заробляти на цій рекламі: частину прибутку ми будемо переказувати на гаманці юзерів.

Коли ЄСВОЄ запрацює повноцінно?

Ми запустили бета-версію соцмережі 29 вересня, і наразі є частина помилок та проблем, які ми поправляємо. Коли все доопрацюємо – запустимося повноцінною версією. Сподіваємося, до цього залишилися лічені дні. Опісля розпочнемо роботу на додатками для Android та іOS. У майбутньому також плануємо розвивати дитячу соціальну мережу як підсервіс ЄСВОЄ.

До слова, якщо користувачі розроблятимуть якісь свої сервіси – вони зможуть їх інтегрувати як додаток до нашої соцмережі, щоб інші юзери мали можливість користуватися ними.

Хто працює над ЄСВОЄ?

Співзасновниця ЄСВОЄ Олександра Струмчинська - фото 200675

Співзасновниця ЄСВОЄ Олександра Струмчинська

Команда розробляє цю соцмережу від травня цього року. При цьому над кожним продуктом ЄСВОЄ працюють різні люди. Тобто соцмережа має основу і має багато різних сервісів. В основному, розробники мешкають у трьох великих містах України – це Київ, Львів і Дніпро. Також є члени команди з інших країн. У майбутньому їх буде ще більше.

Ми одразу заявили, що не хочемо бути локальною соцмережею, а плануємо вийти на міжнародний ринок. За місяць після повноцінного запуску ЄСВОЄ ми сподіваємося зібрати мільйон українських користувачів. Наразі у бета-тесті беруть участь близько 4 тисяч осіб.

За які кошти створюють нову соцмережу?

Це винятково українські інвестори. Як із командою розробників – так і з інвесторами: у кожен продукт ЄСВОЄ вкладають кошти різні люди. Усі вони – українці.

Чи пов’язані проекти Ukrainians та ЄСВОЄ?

Ні. Це зовсім різні проекти з різними командами. Єдиний зв’язок – це я (сміється, – ред.). Наразі Ukrainians офіційно оголосили про закриття та вже видалили всю базу користувачів.

Розмовляла Тетяна Русінкевич, Радіо МАКСИМУМ

А ви вірите в успіх нової української соцмережі ЄСВОЄ?

ЄСВОЄ - фото 200670

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет, #мережа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #струмчинська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: