Відомий телеведучий Сергій Притула повідомив про зміни в своєму житті

Опубліковано:
8 Жовтня, 2017

Тернопільського “Сірого” вся Україна знає як телеведучого, актора та волонтера у зоні АТО. Але сьогодні стало відомо, що у його діяльності відбудуться зміни. Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook сам Сергій Притула, інформує WestNews.

Телеведучий встигає бувати майже всюди: і допомогти хлопцям у зоні АТО, і вести телепередачі на каналі, і займатися гастрольною діяльністю зі своїм шоу.

“І я собі так думаю, що до кінця цього року я ще так протягну. А з наступного мені треба буде якось вирівнювати баланс. Робота на Новому, гастролі з «вар*ятами» і волонтерство, забирають 95% часу. Не 70, не 90, а 95%. . Буду різати по живому, позаяк, все, чим займаюсь – приносить задоволення. Але…
Просто прошу прийняти до уваги, що у 2018-му стане менше концертів у ваших містах, стане менше виїздів у АТО, стане менше відкритих лекцій у ВУЗах. Мені 36. У мене двоє дітей. І я спробую вперше за останні 20-ть років пожити не на перспективу, а тут і зараз. Пишу про це у відкритому доступі, щоб не мати шансів на відступ. За-кар-бу-вав!!!”- повідомив Сергій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ведучий, #волонтер, #життя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: